Eldrivna bilar och olika funktioner

Elbilar har alltid varit populära hos barnen. Hos litenleker.se finns eldrivna bilar och fordon från välkända varumärken. Hos oss kan du hitta elbilar till barnet så att det redan i tidig ålder kan lära sig köra bil, lastbil eller vad som nu önskas. Vi har ett brett sortiment av elbilar för att du som kund skall kunna hitta något som passar dig, men framförallt barnet. I vårt sortiment finns elbilar för en till två personer, med fyrhjulsdrift och fjärrkontroll. Det finns helt enkelt något att hitta till alla barn oavsett tycke och smak. Är ni i behov av en ny elbil till barnen så är Litenleker.se därmed någonting för just dig!

Vad ni bör tänka på vid inköp av en elbil till ert barn:

  • Bilar som har två, eller ännu bättre, fyra motorer är alltid att föredra då de både är starkare och ger ökad framkomlighet! Detta är bra vid körning på tuffare underlag och med tyngre eller flera passagerare i bilen.
  • Vilka funktioner är viktiga för er? Vill ni t.ex att bilen ska ha öppningsbara dörrar eller att det ska gå att spela musik i den?

Det är inte bara vuxna som lockas av eldrivna fordon utan de allra minsta frestas också av tanken att susa fram i ett litet eldrivet fordon. Trampbilarna har fått konkurrens och eldrivna fordon är nu en av det mest omtyckta leksakerna för barn. Fartfyllda lekar är verkligen något som många barn älskar.

Att susa fram i en häftig elbil eller på barncykel lockar verkligen fram den lilla fartdåren hos de allra flesta barn. Här hos Lekmer.se hittar du ett härligt utbud med elfordon barn kan leka med och som passar för den allra minsta fartdåren. Vi har ett brett sortiment med allt från elbilar till elmotorcykel barn kan leka med, och även tvåsitsiga fordon. En egen minibil är en dröm för små bilentusiaster.

Överraska ditt barn eller någon annans barn med en exklusiv elbil från Volvo, BMW, Mercedes eller Audi. En superhäftig present som uppskattas och som gör lekstunden roligare än någonsin. En elbil barn kan köra är officiellt licenserade.

Körglädje behöver minsann inte innebära att man måste vänta på dagen då man klarat av sitt körkort. Här hos oss på Lekmer.se så hittar du flera olika eldrivna modeller som sprider ett brett leende i ansiktet på barn. Övningsköra kan den unga fordonsfantasten göra från 3 års ålder. Ett eldrivet fordon är gjort för barn och de har en körtid på cirka en timme. Alla eldrivna fordon som du hittar på Lekmer.se kan köras framåt och barn kan även pröva att backa bilen. Att svänga är alltid kul och barn tränar på sin motorik när det svänger runt med en elbil. Barn kan köra eldrivna fordon alldeles själv eller också så kan fordonet fjärrstyras av en vuxen. En fjärrkontroll följer med det eldrivna fordonet som även har LED-lampor, musikspelare och bromsar. En ljudanslutning i den inbyggda radion gör det lite extra speciellt att vrida om tändningsnyckeln eftersom det hörs när motorn startar. Så tillverkarna har verkligen gjort sitta allra yttersta för att skapa ett fordon som är så verklighetstroget som möjligt. En del modeller ger till och med ifrån sig motorljud som är anpassade till körstilen.

Elbil barn 12V
En eldrivenbil är ofta inte byggd för att köras i terräng. Hos oss på Lekmer.se så hittar du snygga och stilrena elfordon som barn enkelt själv kan köra eller som du kan styra via handkontroll. När du väljer elbil titta på hur många motorer den har. En elbil med dubbla motorer som drivs med ett starkt och effektivt batteri ger en fin körupplevelse. En bil med dubbla motorer behöver inte arbeta lika hårt som en bil med en motor. Detta innebär att den kan köras länge innan den behövs laddas upp. Elfordon är väldigt populära hos barn. Vi har eldrivna bilar och fordon från välkända märken. Här hittar du elfordon som gör att ditt barn i tidig ålder kan lära sig hur man gör för att susa fram i en bil, motorcykel eller vad som nu önskas. En häftig motorcykel med musik i styret är en uppskattad present.
Elbil barn 2 sits
Vi har elbilar som är för en person men även tvåsitsig så att kompisar eller syskon också kan få vara med på resan. När du har ett tvåsitsigt fordon så kan det givetvis även köras av ett barn. Vissa modeller har en sits som liknar en soffa medan andra har två individuella sitsar. Om elbilen lastas tungt så tänk på att den ska köras på ett hårt och plant underlag. Eldrivna fordon kommer med läderklädsel. De barnanpassade varianterna är utformade så att de liknar de riktiga modellerna och ger barnen en riktigt äkta körupplevelse, och känslan bakom ratten är nästan som att köra en riktig bil.